Maraplan kirjaudu

MaraPlan Pro: Työvuorosuunnittelun ja henkilöstöhallinnan …

Työvuorosuunnittelun ja henkilöstöhallinnan numero yksi – MaraPlan Pro

MaraPlan Pro on tehokas työkalu henkilöstöresurssien suunnitteluun ja hallintaan. Ohjelmistolla on jo tuhansia käyttäjiä noin 3000 asiakastoimipaikassa.

MaraPlan Pro työvuorosuunnittelu tuo tehoa henkilöresurssointiin. Selainpohjaisen MaraPlan Pron avulla työvuorojen suunnittelu käy helposti ja nopeasti.

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta | Accountor HR Solutions

MaraPlan on havaittu meillä huomattavasti tehokkaammaksi tavaksi. MaraPlanin helppous on vähentänyt meiltä henkilöstöhallintaan kuluvia työtunteja.

Oikeilla ohjelmilla työajanhallinta on selkeää ja toimivaa. Työvuorosuunnitteluun kuluva aika vähenee merkittävästi ja esimiehillä säästyy merkittävästi aikaa.

Kirjaudu sisään – Palvelut, järjestelmät, extranetit

Kirjaudu sisään | Accountor Group

Tästä löydät sisäänkirjautumislinkit MaraPlanin ja Mepcon extranetteihin sekä Työvuorovelhoon. Löydät myös lisätietoa Mepcon asiakaspalvelukanavista täältä.

Kirjaudu sisään online-palveluihimme. Katso listalta haluamasi palvelu.

Tehokas työvuorosuunnittelu – TyövuoroVelho

Olemme julkaisseet uuden Mepco Total –tuoteperheen, johon kuuluvat työaikaratkaisutuotteemme TyövuoroVelho, MaraPlan Pro, TuntiVelho sekä palkanlaskentaan …

TyövuoroVelho helpottaa ja nopeuttaa työvuorojen suunnittelua. TyövuoroVelhon selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista.

MaraPlan Pro – Procountor

MaraPlan Pro on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu selainpohjainen ohjelmisto. MaraPlan Pro soveltuu erinomaisesti muun muassa majoitus- …

Maraplan Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Katso Finder.fi:stä yhtiön Maraplan Oy (0890177-8) yritystiedot, päättäjät, … Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta-palveluun ja päivitä Fonectan palveluissa …

MaraPlan-aineiston käsittely uudistui – Netvisor tukiportaali

MaraPlan-aineiston käsittely uudistui : Netvisor

Uudistimme MaraPlan-aineiston käsittelyä niin, että jatkossa tiedot voi tuoda myös Työaikatietojen … Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin.

Uudistimme MaraPlan-aineiston käsittelyä niin, että jatkossa tiedot voi tuoda myös Työaikatietojen tuonnin älykkään excelin kautta. Tämä mahdollistaa aiempaa paremmin palkkatietojen käsittelyn. Lisäksi palkanlaskentaosioon voi nyt helposti tuoda MaraPlan-aineiston lisäksi myös muita tietoja, jotka voidaan monipuolisesti ottaa mukaan palkanlaskentaprosessiin. Esimerkiksi tieto lomapäivistä, palkkaennakosta tai matkakuluista voidaan huomioida nyt automaattisesti, jos tietoa on annettu Netvisorin puolella.   Aineisto tuodaan jatkossa työaikakirjauksiin “Kuitattu”-tilassa. Tästä johtuen kannattaa huomioida muutama seikka.   Kirjauslajit Ohjaus tehdään kirjauslajien ja näiden numerointien perusteella. Yritykseen tulee lisätä käytettävät kirjauslajit, jotka löytyvät Palkat > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit. Kirjauslajille tulee antaa numero ja muut pakolliset kentät sekä kertoa “Palkkamallikohtaiset kaavat” -osiossa, kuinka tiedon tulee käyttäytyä palkkalaskelmalla.    Kuitatusta hyväksytyksi Palkanlaskennassa tulee automaattisesti huomioiduksi hyväksytyt työaikatiedot. Aineiston kaikki rivit voidaan kerralla muuttaa hyväksytyksi esimerkiksi työajan tehohallinnassa Palkat > (Palkanlaskenta) Työajan tehohallinta. Sivulla taulukon alaosassa on toiminto, jolla voi vaihtaa valittujen työaikatietojen tilan helposti massatoiminnolla.    Palkanlaskennassa voi käsitellä myös hyväksymättömiä ajanhallinnan tietoja. Tällöin tunnit tulevat oman otsikkonsa alle ja valitsemalla näiden työaikatietojen rivit mukaan laskelmalle, tulevat ne huomioiduksi kun palkkalaskelma muodostetaan.   Päivitetyn lomakkeen löydät tukisivustoltamme: Älykkäät Excel-lomakkeet – Netvisor tukiportaali   Olemassa olevaa käytäntöä ei ole pakko muuttaa. MaraPlan-aineistoa voi tuoda jatkossakin Palkkalaskelmien älykkään excelin kautta, jolloin toimintamallin voi pitää ennallaan.

Työajanseuranta – TuntiVelho

Olemme julkaisseet uuden Mepco Total –tuoteperheen, johon kuuluvat työaikaratkaisutuotteemme TyövuoroVelho, MaraPlan Pro, TuntiVelho sekä palkanlaskentaan …

Keywords: maraplan kirjaudu