Niina ahonen wikipedia

Muuttajatarina Niina Ahonen – Salo

Niina Ahonen kertoo paluumuuttajan tarinan: Niina varttui Salossa ja lähti lukion jälkeen opiskelemaan Helsinkiin. Opiskelut veivät mukanaan, perhe tuli …

Helsingistä takaisin kotiin muuttanut Niina. “Etätyön teko sujuu ja liikkeelle lähtö on helppoa, ihanteellinen sijainti Turkuun ja Helsinkiin työmatkalle suuntaaville.”

TV:stä tuttu Niina Ahonen rakastaa tilojen suunnittelua, mutta …

TV:stä tuttu Niina Ahonen rakastaa tilojen suunnittelua, mutta omaa elämäänsä hän ei halua suunnitella liikaa etukäteen | OP Media

29.6.2021 — Salolainen Niina Ahonen on monille tuttu kasvo muun muassa Kotoisa- ja Pientä pintaremonttia -televisio-ohjelmista.

Salolainen Niina Ahonen on monille tuttu kasvo muun muassa Kotoisa- ja Pientä pintaremonttia -televisio-ohjelmista. Julkisuudessa Niina tunnetaankin taitavana sisustussuunnittelijana, asuntojen stailaajana ja luennoitsijana. Kameroiden sammuessa hän on kuitenkin ennen kaikkea intohimoinen yrittäjä, visionääri, äiti ja puoliso. Lue lisää OP Mediasta.

Tv:stä tuttu sisustusyrittäjä Niina Ahonen: ”Toivon, että tarinani …

Tv:stä tuttu sisustusyrittäjä Niina Ahonen: ”Toivon, että tarinani voi inspiroida muita” – Yrittajat.fi

12.10.2022 — Näin sai alkunsa Niina Ahosen luoma Sisustusakatemia – yksityinen sisustusalan koulu, joka toimii valtakunnallisesti. Kun Ahoselta kysytään, …

Vastapalkitun Stailia Design Oy:n yrittäjä ja sisustussuunnittelija Niina Ahonen on monelle suomalaiselle tuttu TV-kasvo muun muassa Mtv3:lla esitetystä Kotoisa-ohjelmasta. 17 vuoden yrittäjyystaipaleen aikana Ahonen on toiminut edelläkävijänä mm. asuntojen myyntistailauksessa. Hän on myös perustanut vuosittain liki 200 uutta sisutussuunnittelijaa kouluttavan Sisustusakatemian.

designniinaahonen – Instagram

Suunnittelija Niina Ahonen. Sisustussuunnittelija, puhuja, kouluttaja, yrittäjä. TV:ssä #Kotoisa MTV3 Email: niina.ahonen@stailia.fi

PPR-Niina: Tämä on paras stailausvinkkini! – MTVuutiset.fi

29.8.2011 — Ohjelmassa Ahonen toimii ensisijaisesti asuntojen stailaajana, aikaisempina vuosina mukana on ollut pääasiassa sisustussuunnittelijoita.

Pientä pintaremonttia palaa jälleen ruutuun! Mukaan joukkoon astuu aurinkoinen Niina Ahonen, joka stailaa asuntoja myyntikuntoon reippaalla otteella.

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen hemmottelee itseään …

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen hemmottelee itseään kotimaisilla klassikoilla – SRV.fi

2.10.2018 — Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on monille suomalaisille tuttu muun muassa Pientä pintaremonttia -tv-ohjelmasta.

Design Niina Ahonen Oy – Y-tunnus: 2595654-3 – Finder

Design Niina Ahonen Oy – Y-tunnus: 2595654-3 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Design Niina Ahonen Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen | Lifestyle Creators

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen | Lifestyle Creators | Balmuir.fi

– Odotan innolla, että pääsemme yhdistämään kaksi vahvaa kotimaista, Ahonen iloitsee. Niina Ahosen palveluita voi varata Stailia Design Oy:n verkkosivuilta.

Sisustussuunnittelija Niina Ahoselle on Balmuirin tuotteet tuttuja jo useiden vuosien ajalta, ja hän onkin usein käyttänyt asiakastöissään erityisesti Balmuirin kodintekstiilejä. Lue lisää Balmuirin ja Niina Ahosen yhteistyöstä.

Oho, vanhat tekijät pois! Tässä on Kotoisa-remppaohjelman …

Oho, vanhat tekijät pois! Tässä on Kotoisa-remppaohjelman uusi tiimi: Niina, Rickard ja Helga – Suomi24 Viihde

29.1.2021 klo 7:00. Kotoisa. Kotoisan asiantuntijaviisikko: Rickard Carlsson, Niina Ahonen, Arto Kontio, Helga Andersson ja Tero Kontio, kuva: MTV3.

Kotoisa tv-sarjan uudella kaudella otetaan entistä enemmän huomioon vanhojen huonekalujen uusiokäyttö ja kierrätys.

Keywords: niina ahonen wikipedia, niina ahonen perhe